Vooruitblik op Up To Date 910

Vooruitblik op Up To Date 910

april 3, 2021 Up To Date 0

Emile, Peter en Paul zijn de gastheren voor aflevering 910 van Up To Date

Benoit Vanraes is directeur van het cultuurcentrum Leietheater in Deinze en wordt aan de tand gevoeld over Radi’O Zoutloos, een ontroerend en hilarisch luisterspel voor iedereen van 6 tot 106! Het is een uniek luisterspel gebaseerd op de theatervoorstelling dat te beluisteren is op Radio Tequila tijdens de Paasvakantie in 6 uitzendingen van 15 min. Maar we vernemen ook graag meer over andere initiatieven van het Leietheater de komende maanden.

Yasmina Jongbloet bracht een prachtig nummer uit met als titel: ‘C.O.V.I.D’. en is te gast in de studio van Radio Tequila.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist – publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Wie kent in Deinze André Claeys, niet na 50 jaar politiek en een politiek leven vol verhalen. Een terugblik.

Bruno Dhaenens is schepen in Deinze, o.a. ook voor Toerisme. Op 24 maart was er een online persconferentie waarbij heel wat interessante tips en trips werden voorgesteld. Een woordje uitleg bij het begin van de paasvakantie.

Roland zorgde ook deze week weer voor de muziekkeuze. Deze wee is het thema: ‘Aan het treinraampje’

Afstemmen op zondagvoormiddag 4 april van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald, maar deze week op dinsdagavond van 19 tot 21 u. Op maandagavond is er immers de live verslaggeving van de thuiswedstrijd van KMSK Deinze tegen Lommel, die om 20 u begint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 14 =