Vooruitblik op Up To Date 909

Vooruitblik op Up To Date 909

maart 27, 2021 Up To Date 0

Judith, Peter en Paul ontvangen ook op deze eerste zondag van de zomertijd hun gasten in de studio van Radio Tequila. Hopelijk heeft iedereen, gasten en luisteraars, zijn horloge bijgewerkt.

Mathijs Vereecken en Joris Geens van TNT CREW organiseren een originele en spectaculaire circuswandeling op 3, 4 en 5 april. Er zijn bovendien 3 prachtige prijzen te winnen.

Dichter en poëzierecensent Paul Demets bracht in dit Raveeljaar de Raveelbundel “Het web van omtrek” uit. Tijd om ook even stil te staan bij het leven en werk van de uit Olsene afkomstige dichter Paul Demets.

De “Column van Carlos Alleene“. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Walter Ertvelt kan prat gaan op een carrière van 50 jaar als journalist, columnist, scenarist & lyricist. Nu bracht hij met “ROARING 2020” zelf een debuutalbum uit, het resultaat van zijn wonderlijke reis in het labyrint zonder uitgang…

Vijf gemeenten bouwen samen aan een lokaal erfgoedbeleid met IOED Leie Schelde. Voorzitter Thomas Van Ongeval geeft meer uitleg.

Roland koos voor de playlist het thema ‘Paasklockdown’.

Afstemmen op zondagvoormiddag 28 maart van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + dertien =