Vooruitblik op Up To Date 903

Vooruitblik op Up To Date 903

februari 13, 2021 Up To Date 0

William Ploegaert

Peter, Paul en Guido ontvangen ook deze zondag weer een reeks interessante gasten in de studio van Radio Tequila.

Vzw Verenigingsleven Poesele, in de studio vertegenwoordigd door Dirk De Meester en Maarten De Waele, viert 900 jaar Poesele. Zij hebben een uitgebreid programma uitgewerkt voor de 900ste verjaardag van de kleinste deelgemeente van Deinze. Ook de heemkring is nauw betrokken bij enkele organisaties.

Evy Heyse (31) , Business & Mindset Coach in Deinze- Nevele, heeft haar eigen firma “Coachtree”. Zij is onlangs volledig gestart als zelfstandige business & Mindset Coach. Evy is geboren en getogen in Nevele waar ze nog steeds woont. Ondertussen is ze dus ook Deinzenaar geworden.

Na na 11 uur hoor je de “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Paul Schaubroeck is voorzitter van Davidsfonds Nazareth. De vereniging piekt met dubbele focus, zelfs in coronatijd, met de juniorjournalistwedstrijd  en een poÍzieroute tussen dorpskernen Eke en Nazareth. Winnares Farah Pieters van de juniorjournalistwedstrijd vergezelt Paul Schaubroeck in de studio.

In Huis De Leeuw in Machelen loopt weldra de tentoonstelling ‘NIET HELEMAAL VAN GISTEREN’, die wordt gebracht door twee kunstenaars, Frederik Van Laere en William Ploegaert. Zij schuiven deze middag aan aan de interviewtafel.

Roland koos voor zijn muziekkeuze het thema: “Liefde is 106.2 fm”

Afstemmen op zondagvoormiddag 14 februari van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 17 =