Vooruitblik op Up To Date 902

Vooruitblik op Up To Date 902

februari 6, 2021 Up To Date 0

Het programma van het Raveeljaar werd voorgesteld bij één van de Palen van het Onbeperkte van Roger Raveel aan de Guldepoort in Machelen.

Emile, Paul en Eva moeten het deze keer eens zonder hun godfather Peter doen. De lijst van genodigden is er daarom echter niet minder om.

De Zultse cultuurschepen Michaël Vandemeulebroecke bijt de spits af. Hij komt het RAVEEL2021 jaarprogramma voorstellen. De gemeente Zulte viert dit jaar de 100e verjaardag van hun ereburger Roger Raveel. Het volledige jaar staat in het teken van de kunstenaar met maandelijks een nieuwe activiteit opgebouwd rond Roger Raveel.

Dan volgt een telefonisch interview met Kathleen Callewaert van het datingbureau Soulmate4life. Dat laat de liefde bloeien, ook online. Zij laten Valentijn niet zomaar passeren.

Schepen van cultuur van Deinze Rutger De Reu stelt het initiatief van Leietheater en Radio Tequila in verband met de Week van de Belgische Muziek voor. Daarbij wordt de Deinse muziekscene speciaal in de kijker gezet. De Week van de Belgische Muziek loopt van maandag 8 tot zondag 14 februari.

Net na 11 u, het wordt een vaste gewoonte, is het tijd voor “De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Burgemeester van Deinze Jan Vermeulen brengt een update van de coronatoestand in Deinze en de coronamaatregelen. Het gaat uiteraard ook over de vaccinaties in Deinze en Zulte.

Aroma- en voedingstechnoloog Hans Van Daele uit Deinze kreeg met zijn Bel’Uva Gin Muscaris een World Gin Award in Londen. Hij heeft ondertussen niet stil gezeten. De samenwerking met het Limburgse wijndomein Hoenshof uit Borgloon, waarbij lokaal en duurzaam centraal staan, resulteerde begin 2020 in een World Gin Award in London voor hun Bel’Uva gin Muscaris. Ondertussen verwelkomen ze ook hun eerste Belgische blauwe druivengin. Naast hun gins op basis van wijndruiven, werd ook een vermout gecreëerd.

Roland koos voor zijn muziekkeuze het thema: “Tournée musicale”

Afstemmen op zondagvoormiddag 7 februari van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =