Vooruitblik op Up To Date 899

Vooruitblik op Up To Date 899

januari 16, 2021 Up To Date 0

De eerste gast voor deze zondag is Xander Pruvoost. Hij komt meer uitleg geven over de startup van zijn firma WIND-WIJZER uit Kruisem met kantoor in Deinze: hun missie, visie, doelstellingen en het waarom van deze oprichting.

Carolien Flecijn bracht het lied “My Sweet Angel” uit ter nagedachtenis van haar plotseling overleden zoontje Raphael. Hij overleed op 5 januari 2020, slechts 1 jaar oud, in zijn slaap.

Bart Van Hee brengt een leerling van Leefschool Klavertje 4 uit Deinze mee om over het project “Plant een toekomstboom op school” te praten.

Op het uur dat volgende week zijn spiksplinternieuwe column zal draaien, komt Carlos Alleene tekst en uitleg geven aan Peter.

Sven De Potter is freelance journalist, cartoonist en muzikant. TienTonTaal is het schrijfkantoor van Sven De Potter (°1973). Twintig jaar schrijven, dat is een hele tekst. Een pak ervaring ook mocht je nood hebben aan tekstuele hulp.

Hans Van Daele uit Deinze kreeg met zijn Bel’Uva Gin Muscaris een World Gin Award in Londen. Hij is aroma- en voedingstechnoloog. Hans heeft niet stil gezeten sinds zijn eerste gin op basis van Belgische wijndruiven in 2019 op de markt kwam onder de naam Bel’Uva. Een gin waarbij verscheidene botanicals gecombineerd worden met een Belgische wijndruifsoort (Muscaris, Pinot Blanc of Cabernet Noir).

Een wit landschap, het was al weer een hele tijd geleden. De platenkeuze van Roland en Paul kon hier dus niet aan voorbijgaan. Het muziekthema van deze uitzending werd dus “Sneeuw”. Als rode draad heel wat ‘sneeuwplaten’.

Afstemmen op zondagvoormiddag 17 januari van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 12 =