Vooruitblik op Up To Date 897 & Top 100 van de Lage Landen

Vooruitblik op Up To Date 897 & Top 100 van de Lage Landen

januari 2, 2021 Up To Date 0

De eerste gast van de eerste aflevering van Up To Date van 2021 is Adinda Vetsuypens uit Ouwegem. Zij zal op 23/01/2020 een wereldrecordpoging wagen op de 100 km lopen op een loopband. Ze doet dit ten voordele van de strijd tegen Mucoviscidose en om meer positiviteit te brengen in deze moeilijke tijden. Adinda is ook meter van een grotere actie ‘ELKE ZUCHT TELT !’, een fietstocht van 315 km voor de strijd tegen Mucoviscidose.

Oudercomité VBS Olsene organiseert een nostalgische winterwandeling door Olsene.
Vele gebeurtenissen tijdens de voorbije kerstvakantie waren weggevallen. Het Oudercomité van VBS Olsene bedacht echter een leuke activiteit waarvan misschien al een aantal gezinnen genoten hebben, namelijk een georganiseerde winterwandeling voor jong en oud.

Toni De Coninck, is oud-medewerker van Radio Tequila maar vandaag vooral schrijver en journalist en sinds begin 2015 hoofdredacteur van JUNE, een online reis – en foodmagazine.

Kadril viert zijn 44ste verjaardag met een prachtige nieuwe single gezongen door een nieuwe zangeres, de ons goed bekende (Little) Kim(berly) Claeys uit Kruisem. Samen met Peter Libbrecht komt zij de nieuwe plaat “Bier en rode wijn” voorstellen op Tequila.

De platenkeuze van Roland ging volgens het thema ‘Backing Vocals’

Afstemmen op zondagvoormiddag 3 januari van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u. Studio Donza van vorige zondag wordt volledig herhaald aansluitend op deze aflevering van Up To Date.

Top 100 van de Lage Landen

Aansluitend op Up To Date zendt Radio Tequila de eerste top 100 van de lage landen. uit. Geniet van 100 heerlijke Nederlandstalige hits uit Vlaanderen en Nederland. Jonathan bijt om 12 u de spits af. Michaël sluit af tegen 20 u.

We mochten het nummer 100 al verklappen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 17 =