Vooruitblik op Up To Date 896

Vooruitblik op Up To Date 896

december 26, 2020 Up To Date 1

De laatste aflevering van Up To Date van 2020 krijgt toch ook weer een coronasausje mee.

Morgan De Dapper is voorzitter van Dunsa. Wat deed het coronajaar met Dunsa? Toch zijn er ook twee publicaties en, bij het einde van het jaar, de vernieuwing van de lidgelden. Dunsa moest ook afscheid nemen van een erevoorzitter en een stichtend lid.

Wim Bracke komt vertellen over de winterzoektocht in het Stadsbos van Deinze. Tijdens deze speciale winter kan iedereen mee doen aan de Winterzoektocht in het stadsbos. In deze groene long van Deinze kan je voluit genieten van de prachtige natuur.

Het tweede uur van Up To Date gaat de muzikale toer op. Deinzenaar Herman Timmerman, alias HT Roberts, komt in verband met de release van zijn nieuwe plaat: ‘The Open Hum Of Things’

Na lang wachten kwam de release van een nieuw nummer van zanger Mitchel featuring James Sebastian met bijhorende videoclip op 16 december. De nieuwe single heet ‘Skaffasessie 2.0’ (ft. Jame$).

Afstemmen op zondagvoormiddag 27 december van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u. Studio Donza van vorige zondag wordt volledig herhaald aansluitend op deze aflevering van Up To Date.

Één antwoord

  1. Chris Van Heule schreef:

    Vorige week persoonlijk ondervonden
    Top radio met toffe mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =