Vooruitblik op Up To Date 890

Vooruitblik op Up To Date 890

november 14, 2020 Up To Date 0

Thomas (40) en Dominique (45) van reclamebedrijf Netforce (mijndrukkerij.be) uit Deinze lanceren hun eigen ‘mondmaskerhoesje’. (www.mondmaskerhoesje.be). Twee handelszaken konden een pakket van 250 mondmaskerhoesjes winnen via de Facebookpagina van Radio Tequila. Wie zijn de winnaars?

Deinzenaar Floren Muys is kandidaat voor de Vlaamse Jeugdraad. Hij zet zich al 6 jaar lang met volle goesting in voor de Deinse jeugd. Hij is momenteel voorzitter van de Deinse Jeugdraad en wil nu zijn kans grijpen om op Vlaamse niveau volop te strijden voor de belangen van kinderen en jongeren.

KMSK Deinze gaat in zee met IceWolves Esport: E-sporter Gilles De Decker en  co-CEO Sven Mayné zijn in de studio. Voor alle duidelijkheid, het gaat over gamen.

“Adieu Chaleureux – een moment van troost” door Eva Germeys en Jonas Veirman gaat over afscheid nemen van iemand die je graag ziet. Afscheid nemen in deze lastige corona-tijden is dubbel zo hard.

De playlist van deze aflevering staat in het teken van de Week van de Senioren.

Afstemmen op zondagvoormiddag 15 november van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =