Vooruitblik op Up To Date 889

Vooruitblik op Up To Date 889

november 7, 2020 Up To Date 0

Ook deze keer beheerst corona, rechtstreeks of onrechtstreeks, het verloop van Up To Date.

Tom Vermeir komt uitleggen hoe de 11-11-11 actie met de Campagne Changemakers, er in dit coronajaar uitziet

Ook Jazzy Sunday ziet er dit jaar gedwongen anders uit. Joren Blancquaert en Mattias Vanhoecke van vtbKultuur Deinze verklappen hoe je de concerten toch nog kan meemaken.

Burgemeester Jan Vermeulen van Deinze zou je bijna een vaste coronagast van Up To Date kunnen noemen. Deze keer brengt hij  schepen Conny De Spiegelaere mee. Ze hebben het over de ook al speciale versie van de Seniorenweek en over de eerste sneltests die verdeeld worden door de nieuwe fietskoerier van de stad.

Dit seizoen is KMSK Deinze in zee gegaan met de firma Weidel Tours of De Durme reizen uit Sleidinge. Tim Tfelt van de firma Weidel heeft het over de bange tijden voor de reiswereld, maar ook over de Covid-sneltestbus

De playlist van vandaag kreeg als thema mee: “Great Again”. Zou dit iets met de Amerikaanse presidentsverkiezingen kunnen te maken hebben?

Afstemmen op zondagvoormiddag 8 november van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − achttien =