Vooruitblik op Up To Date 880

Vooruitblik op Up To Date 880

september 5, 2020 Up To Date 0

Aflevering 880 van Up To Date gaat van start met twee belangrijke Deinzenaren, de ene op politiek gebied en de andere op sportief gebied. Peter en Roland verwelkomen de voorzitter van KMSK Deinze Denijs Van De Weghe en burgemeester Jan Vermeulen. Het gaat over het project van de voorzitter, de gemiste start van SK Deinze en een vooruitblik op de volgende thuismatch tegen RWDM. Eindelijk ook met publiek. Coronaproof weliswaar, daar zien zowel voorzitter als burgemeester op toe.

De burgemeester heeft nog meer goed nieuws: er komt een reuzenrad van 40 m hoog op het Sint-Poppoplein vanaf half oktober. Je zal er niet kunnen naast kijken.

Nele Boey en Ellen Bonny zijn finalistes Miss Elegance 2021. Nele Boey, 26 jaar is woonachtig in Oudenburg. Zij is finaliste Miss Elegance 2021. Ook Ellen Bonny is kandidate.

Luc Bauters en Roland Luttens komen de Open Monumentendag van 13 september voorstellen. Die gaat dit jaar richting deelgemeente Merendree maar wijkt af van de gekende formule.
Merendree telt vele mooie hoekjes en interessante gebouwen en alle bezienswaardigheden zijn verbonden via een bewegwijzerde fietsroute van 12 km.

Axelle Fleurbay is finaliste Miss Benelux Beauty en woont in Lier. Zij staat voor meisjes die niet echt voldoen aan de cliché-regels. Vooral de “kleinere” meisjes komen dikwijls niet aan hun trekken. Met haar deelname wil ze haar doorzettingsvermogen tonen, haar inzet en wilskracht om haar droom te realiseren.

De playlist van Roland staat, hoe kan het ook anders, in het teken van de Tour de France.

Afstemmen op zondagvoormiddag van 10 tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Met jouw smartphone, tablet of laptop surf je naar www.radiotequila.be . Enkele gesprekken kan je ook bekijken op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Het programma wordt integraal opnieuw uitgezonden op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − dertien =