Vooruitblik op Up To Date 868

Vooruitblik op Up To Date 868

juni 13, 2020 Up To Date 0

Een afvaardiging van Versele-Laga levert een eerste lading dierenvoeding bij kinderboerderij Hof Ter Motte in Poesele.

Ook Up To Date haalt wat vrijer adem, al moet de afstandsregel in de studio en de foyer natuurlijk nog altijd gerespecteerd worden. Peter en Roland ontvangen ook deze zondagmorgen vier gasten.

Lieve Ravelingien van Familiezorg West-Vlaanderen vzw werd uitgenodigd om het te hebben over de deeltijdse opleiding verzorgende-zorgkundige. Meer dan ooit wordt momenteel het belang van goed opgeleide en geëngageerde zorgverleners ervaren.

Sarah Lanckman is brand manager bij Versele-Laga. Zij komt vertellen over de steun die het bedrijf uit Astene geeft aan een aantal kinderboerderijen, waaronder Hof Ter Motte in Poesele.

Schepen Johan Cornelis speelde een belangrijke rol in het opzetten het Triagecentrum in Palaestra en brengt nu het nieuws van de sluiting ervan. Terloops heeft hij het ook over de boerenmarkt in Landegem.

De vierde gast van deze zondag is Thalia Decorte van de nieuwe Dansschool Dancers Lab in Deinze. Zij is zelf cheerleader van KAA Gent maar vanaf september start ze een tweede cheerleader-team op.

Zoals elke week heeft Roland weer de playlist samengesteld. Op deze vaderdag hoef je niet te raden wat het centrale thema zal zijn.

Afstemmen voor deze nieuwe aflevering van Up To Date via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Wie er beeld bij wil, kan op zoek gaan naar de Facebookpagina van Radio Tequila.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaal op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =