Vooruitblik op Up To Date 867

Vooruitblik op Up To Date 867

juni 6, 2020 Up To Date 0

Ook deze zondagmorgen ontvangen gastheren Peter en Roland weer vier gasten.

Wendy De Vos is zaakvoerder van het eet-en koffiehuis La Luna dat (her)opent op 15 juni, maar dan onder een andere naam. Een mooi verhaal en een droom die waarheid werd….

Wim Lammertijn kennen wij als conservator van Mudel. Sinds vrijdag staan de deuren van Mudel weer open. Maar wat betekent dat concreet voor de bezoekers: reserveren? Welke tentoonstelling(en)? Verlengd? En er is ook nog de Biënnale van de Schilderkunst 2020.

Kort na elf uur komt deze keer niet burgemeester Jan Vermeulen langs met zijn wekelijkse corona-update. In zijn plaats komen er twee schepenen. Bruno Dhaenens komt uitleggen hoe de horeca van Deinze maandag opnieuw kan opstarten. Norbert De Mey is schepen van sport en financiën. Van hem vernemen we hoe de sportteams weer actief kunnen worden en, vooral, over de financiële inspanningen van de stad Deinze in deze coronatijden.

Nathalie Lambrecht uit Nevele werkt voor het Europees Parlement. Hoe is het nu werken in Coronatijden?

Roland verzorgt zoals steeds de muziekkeuze en koos als thema “Blokkeuze”.

Afstemmen op zondagmorgen 7 juni tussen 10 u en 12 u voor deze aflevering van Up To Date op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook online luisteren via www.radiotequila.be en, als de techniek een beetje mee wil, kan je zelfs meekijken via Facebook Live.

Het programma wordt zoals elke week herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − zes =