Vooruitblik op Up To Date 862

Vooruitblik op Up To Date 862

mei 2, 2020 Up To Date 0

Peter doet Up To Date nog eenmaal alleen. De volgende keer is Roland terug uit zijn zelf opgelegde eenzame opsluiting. Dus nog altijd in coronamodus: één technieker, één presentator en één gast tegelijk in de studio. Maar … vanaf nu Facebook Live op professionele manier. ‘t Is wel de eerste keer, laat ons hopen dat de kinderziekten niet viraal toeslaan.

De eerste gast is Lard Vanobbergen, eigenaar van het Belga Businesscenter en voorzitter van UNIZO Deinze. Met de situatie van corona nam Lard de tijd voor de heropstart van zijn coworking space Belga Businesscenter. Ze hebben hiervoor het een en ander ondernomen om het aan te passen. Lard is ook voorzitter van UNIZO Deinze en met de heropening van de winkels vraagt Peter hem naar zijn bevindingen en de inbreng/ondersteuning van UNIZO hierbij.

Sonia Pypaert bracht op 24 april ’20 een praktische gids in boekvorm uit: “Onder mama’s”, wat niemand je vertelde over het prille moederschap.

Burgemeester Jan Vermeulen en/of schepen Bart Van Thuyne brengen de wekelijkse update over de coronatoestand in Deinze en de regio. Het zal natuurlijk ook over de verdeling van de mondmaskers in Deinze gaan. En wat met de diverse sporten?

Wendi Ostir en Marijke Hellemans. Wendi Ostir is een muzikante uit het Gentse en samen met de gitariste Marijke Hellemans (Belcirque, Alfredo, …) brengen ze Nederlandstalige luistermuziek.

Roland is wel niet aanwezig in de studio, maar hij heeft wel voor de muziekkeuze gezorgd en dat onder het thema “Versoepelingetjes”. De nieuwe held Captain Tom Moore, 100 jaar oud, mag openen met “You’ll Never Walk alone”.

Afstemmen voor deze aflevering op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. Als je ook beeld wil, ga je naar de Facebookpagina van Radio Tequila.

Wie de uitzending op zondagmiddag gemist heeft, kan ook op maandagavond luisteren naar de heruitzending van 19 u tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 10 =