Vooruitblik op Up To Date 856

Vooruitblik op Up To Date 856

maart 21, 2020 Up To Date 0

Ook in coronatijden blijft Up To Date doorgaan om jullie te informeren. Uit veiligheidsoverwegingen is er in de studio slechts één technieker en één presentator aanwezig, zodat er voldoende afstand kan gehouden worden met de gasten. Peter neemt de interviews voor zijn rekening. Enkele gesprekken zullen daarom eventueel ook telefonisch verlopen. Burgemeester Jan Vermeulen komt in elk geval live in de studio om terug te blikken op de voorbije week en vooruit te kijken naar de nabije toekomst.

Els Vermeire komt uitleg geven over Levensloop 2020.

Glenn De Cuyper van Immosee (DVS 360) wil iets doen voor de horeca en krijgt daarvoor ook de steun van Djaro Colpaert, de nieuwe centrummanager

Ook onze radio wil de horeca ondersteunen, specifiek de horeca die nu nog open is voor afhaal of levering. De nog actieve lokale horeca kan een berichtje inspreken op hun gsm, dat wij gedurende de lockdown periode geregeld zullen afspelen. We luisteren naar Djaro Colpaert, de nieuwe centrummanager van Deinze, hoe hij staat tegenover dit initiatief.

Burgemeester Jan Vermeulen brengt een stand van zaken over de toestand van corona in Deinze, vergezeld van enkele nuttige raadgevingen. Dit interview zal later op de website nog kunnen herbeluisterd worden.

Lard Vanobbergen, de nieuwe voorzitter van UNIZO Deinze, heeft het over de toestand van de zelfstandigen in deze moeilijke tijden en wat UNIZO voor hen kan betekenen.

Roland is om praktische redenen niet aanwezig maar heeft wel voor de muziekkeuze gezorgd en dat met als motto ‘QUARANTAINMENT part 2’.

Zoals elke week kan het programma op maandagavond van 19 u tot 21 u integraal opnieuw beluisterd worden. Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =