Vooruitblik op Up To Date 853

Vooruitblik op Up To Date 853

februari 29, 2020 Up To Date 0

De eerste gast in deze 853e aflevering van Up To Date is Rudy Snoeck i.v.m. het Climate Change of The Heart Concert. Op 4 april organiseren ze een uniek concert in de Grotten van Han: het “Climate Change of the Heart” concert met John Richardson van The Rubettes. Ze zijn op zoek naar de Rubettes fans, climate change actie mensen en andere geïnteresseerden. John Richardson maakt een speciaal album voor het concert in de Grotten van Han.

De 23-jarige Djaro Colpaert is de nieuwe centrummanager van Deinze. Samen met de voorzitter van vzw Winkelstad Hans D’Hulster vernemen we alles over zijn aanstelling.

Crea speelt ‘De Legende van Mulan’ in zaal Palace op de Markt in Deinze. In de studio is regisseur Jordi Delcroix en wellicht ook Mari Victoor (Mulan), Hannes Van Driessche (Shang) en Shari Blondeel (Mushu).

ZulteCultureel stelt Sigiswald Kuijken voor op 27 maart in de parochiekerk van Zulte. We luisteren naar Peter Bral en Sigiswald Kuijken zelf.

Eva d’Haene van Elfdorpen komt haar nieuw radioprogramma op Radio Tequila voorstellen. Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen is er elke dag voor alle Deinzenaren, met bijzondere aandacht voor senioren. Elfdorpen communiceert met deze doelgroep via diverse kanalen (eigen magazine, website, …). Vanaf eind maart gaat Elfdorpen ook in de ether met een eigen radioprogramma genaamd “ELFDORPEN on AIR”. Terloops heeft zij het ook nog even over de lancering van HOPLR.

Roland kiest zoals altijd de muziek. Deze keer koos hij als thema ‘Actua’. Benieuwd wat hij daarvoor uit zijn muzikale hoed tovert.

Afstemmen voor Up To Date op FM 106.2 voor de regio Deinze, F 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Het programma wordt telkens op maandagavond van 19 u tot 21 u integraal herhaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 6 =