Vooruitblik op Up To Date 850

Vooruitblik op Up To Date 850

februari 8, 2020 Up To Date 0

Katrien Lingier en Peter Van Veirdegem komen langs in de studio en hebben het over de uitgave van een boek, “Enjoy Brocante”, met foto’s van trapauto’s van Torck en over de expo “Design op wielen” in Mudel.

Kaat Geers won vrijdagavond de Publieksprijs op het Sportreferendum 2019 van Deinze. Zij is een U15 judoka van Judoclub Nevele. Deze Publieksprijs werd voor de eerste keer uitgereikt.

Pascal Ide uit Wontergem kwam op 25 januari 2015 zwaar ten val. Als bij wonder overleefde hij de val van 20 m hoog. Nu, bijna 5 jaar na datum is hij bij ons te gast in de studio en vertelt hij zijn hele verhaal…

Jelle Detavernier is de papa van Lio die lijdt aan de zeldzame ziekte Smith Maganis syndroom. Hij richtte een vzw op genoemd naar het gelijknamig syndroom

Christian Lachaert is de voorzitter van K & T club Sint-Hubert. Op zaterdag 16 februari om 19 uur en zondag 17 februari om 14 uur is er hun jaarlijks tornooi maar met een nieuwe naam: ‘De gouden kaart & teerling in Deinze ’t land van Nevele’. Op vrijdag 8 maart komt is Brigitte Balfoort bij hen te gast in zaal Ter Wilgen voor de goede manierenshow.

Omdat de Valentijnswandeling niet kan doorgaan, wegens de aangekondigde storm, en bijgevolg ook de Valentijn 69 vervalt, maakt Roland dit goed met zijn muziekkeuze in het thema: “My Funny Valentine”.

Afstemmen zondag om 10 u voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 3 =