Vooruitblik op Up To Date 848

Vooruitblik op Up To Date 848

januari 25, 2020 Up To Date 0

In deze nieuwe aflevering van Up To Date op zondagmorgen vanaf 10 u is de eerste gast Marc Simoens, voorzitter van het toneelgezelschap ‘’t Lindecoulisken uit Wondelgem. Hij heeft het over het toneelstuk ‘Horroscoop’.

Centrummanager Deinze Winkelstad vzw Chris Verghote komt de Kunstmarkt Carré d’Art op zondag 2 februari en andere initiatieven uit de doeken doen.

Plattelandsdichter Paul Demets uit Olsene en Patric Jacobs, voorzitter van Cultuurraad Zulte, stellen ‘Het platteland in woord en beeld’ voor, gecombineerd met de presentatie van de poëziebundel ‘De aangelanden’ op zaterdag 1 februari in de Scheve schuur te Machelen. Op zondag 19 januari ontving Paul Demets in Den Haag de Jan Campertpoëzieprijs.

Pieterjan Corselis uit Harelbeke brengt zijn eerste single uit: ‘Als ze lacht’ en komt die in de studio van Tequila voorstellen.

Zoals steeds selecteert Roland de muziek voor het programma. Deze keer heeft hij de playlist volgestopt met Vlaamse liedjes.

Afstemmen voor deze aflevering van Up To Date op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =