Vooruitblik op Up To Date 842

Vooruitblik op Up To Date 842

december 14, 2019 Up To Date 0

Ook deze zondagmorgen hebben Peter, Roland en Paul weer een hele reeks gasten in de studio van Radio Tequila.

Stefaan De Groote komt praten over het boek ‘112 histories uit Deinze en ’t Land van Nevele’. Hij is één van de auteurs die hun boek voorstelden op 1 december.

Luc Cornelis, voorzitter van het Koninklijk Harmonieorkest Deinze komt het Galaconcert van 21 december voorstellen. Harmonieorkest o.l.v. Kenny Van Heuverswijn brengt een Gala-Eindejaarsconcert met sax-solist Bjorn Verschoore in CC Leietheater.. Het concert is nu al uitverkocht.

Peter Lambert en Kimberly Claeys brengen in januari luistercafé met zang en kortverhalen in de Scheve Schuur in Machelen. Tegelijk loopt er ook de tentoonstelling ‘De Golden Age’

Deman Rogue is een unieke combinatie die leidt tot een eigenzinnige mix van country, blues en rock ‘n roll die doet denken aan Daniel Norgren, Bob Dylan of Neil Young omhuld in een donker jasje dat Nick Cave of Leonard Cohen eer aandoet. Hun eerste full album “Deman Rogue” is er eind 2019.

Roland blikt in zijn muziekkeuze terug op het jaar 2019 maar brengt ook een hommage aan Roxette.

Afstemmen zondagmorgen om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of anders via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − veertien =