Vooruitblik op Up To Date 825

Vooruitblik op Up To Date 825

augustus 17, 2019 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul schuiven de micro’s weer open op zondagmorgen 10 u voor aflevering 825 van Up To Date, met alweer enkele merkwaardige gasten.

Frederik Platteeuw is PR van KMSK Deinze en hij zal het hebben over de Jeugdacademie van SK Deinze en het eetfestijn op 8 september.  Er is ook een nieuw sociaal initiatief in samenwerking met vzw STISA Zottegem.

Mudel viert de komst van CC Leietheater met heavy rockmuziek op piano in zaal Bietenoogst op 30 augustus. Conservator Wim Lammertijn geeft tekst en uitleg en Peter heeft een live telefoongesprek met artieste VIKA, alias Viktoriya Yermolyeva.

Hans Van Daele van wijngilde Donsa ontwikkelt een gin op basis van druiven. Bel’Uva ziet eruit als een fles wijn, maar het is wel gin. Hopelijk wordt er niet te veel geproefd, want dan loopt het programma vast in het honderd.

Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977. Roland heeft zijn playlist in die functie opgesteld.

Afstemmen voor deze nieuwe aflevering op Radio Tequila, via FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of via smartphone, tablet of laptop op www.radiotequila.be

Zoals altijd wordt het programma opnieuw uitgezonden op maandagavond van 19 u tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =