Vooruitblik op Up To Date 813

Vooruitblik op Up To Date 813

mei 25, 2019 Up To Date 0

Up To Date 813 duurt deze week slechts één uur, want na 11 u neemt ‘Zindering’ met Carine & Christian over. Zij brengen Evy Gruyaert en Angelique Deserranno mee naar de studio. Zie hiervoor de vorige post;

Peter, Roland en Paul ontvangen Jos Lannoo, die het zal hebben over de 35ste Vriendschapstocht op zondag 2 juni, een organisatie van Wandelclub Natuurvrienden Deinze.

Fauve Todarrrello komt vertellen over haar jeugdzorgboerderij Vzw Den Opkikker in de Kwakkelstraat in Grammene, die zij eind september vorig jaar opende en waar zij jongeren met problemen opvangt.

We gaan morgen ook nog eens rechtstreeks overschakelen naar Londen tot bij Claudia De Meulemeester. Onze ex-medewerker van UTD is journaliste in Londen en zou in principe deze week gaan stemmen zijn voor de Europese verkiezingen. Echter het recht tot stemmen werd haar ontnomen door het falen van de Belgische ambassade. Hoe is zo iets mogelijk. We luisteren graag naar het verhaal van Claudia.

Afstemmen dus op verkiezingszondag 26 mei van 10 tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze en op FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be als je niet in de streek bent of woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 14 =