Nieuwjaarsshow

Nieuwjaarsshow

januari 8, 2022 Nieuwjaarsuitzending Up To Date 0
Gastheer Peter nodigt uit voor de Nieuwjaarsshow.

Gastheer Peter nodigt uit.

Up To Date vervelt  even, zoals elk jaar, in de grote Nieuwjaarsshow. Jammer genoeg dit jaar weer coronaproof en dat betekent dus zonder receptie. Gastheren en gastvrouw zijn Emile Wallays, Judith Verzele, Wout Van de Steene en Peter De Maertelaere. Paul Moreels zit zoals elke zondag achter de knoppen en Ronny Van De Walle houdt een technisch oogje in het zeil. Henny Naessens zorgt voor de algemene coördinatie.

De uitnodigingen werden noodgedwongen beperkt tot de vijf kerngemeenten van ons zendgebied: Deinze, Aalter, Zulte, Kruisem en Nazareth. Van deze gemeenten werden de burgemeesters en schepenen uitgenodigd voor een gesprek en hun nieuwjaarswensen voor de Tequilaluisteraars.

De show begint om 10 u op zondagmorgen 9 januari met de vertegenwoordigers van Deinze. Zij worden tussen 11 u en 11;30 u afgelost door de vertegenwoordigers van Aalter. Tussendoor is er een telefonisch gesprek met Minister van Staat Herman De Croo.

Dan passeert het schepencollege van Zulte de revue van 11;30 u tot 12 u. Het derde en laatste uur, tussen 12 u en 13 u, wordt broederlijk verdeeld onder de schepencolleges van Nazareth en Kruisem. Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen van Kruisem Robrecht Bothuyne is ook voorzitter van Nokere Koerse. Zo kunnen we toch ook even een belangrijk sportitem aansnijden.

Nieuwjaarsafspraak dus zondagmorgen 9 januari tussen 10 en 13 u.  Stem af op 106.2 FM (regio Deinze) of 107.8 FM (regio Aalter) of digitaal via de knop op www.radiotequila.be . Je kan de gesprekken ook volgen via de Facebookpagina van Radio Tequila. Wie niet alles kan volgen, kan vanaf maandag via de knop “Tequila Gemist” op de homepage van onze website www.radiotequila.be alles nog eens opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =