Vooruitblik op Up To Date 915

Vooruitblik op Up To Date 915

mei 8, 2021 Up To Date 0

We starten deze aflevering met een ‘in memoriam’ Norbert De Mey die ons afgelopen vrijdag helaas is ontvallen. Norbert zat 20 jaar in de Deinse politiek. Hij was een echt boegbeeld, een vriend van iedereen. Hij heeft echt zijn stempel gedrukt op het beleid van de stad Deinze. Op zondag 28 februari was Norbert De Mey samen met zijn opvolger Sofie D’hondt, te gast aan tafel in Up-to-date voor een boeiende babbel over zijn politieke carrière. We laten een aantal fragmenten horen uit dat gesprek.

Philip Van Grembergen is materiaalverantwoordelijke binnen basketbalclub LDP Donza, een fusieclub, en hij is ook coördinator van het G-basketbal dat in september opstart. Basketbalclub LDP Donza is een fusie van BBC Deinze-Nazareth en BBC Latem-De Pinte

Danny Diëgo gaat voor een cover: “Ik ga leven”. Vijf jaar lang heeft Danny Diëgo, één van de meest gefotografeerde modellen in Nederland en België, met zijn vast team Niels Lingbeek en Showfact, vol passie zijn eigen producties uitgebracht. Eén van zijn laatste nummers “Lang Leve De Liefde” gaf hem zoveel liefde dat hij met zijn nieuwe release steevast het feestgevoel bij ieder van ons naar boven wil halen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Rudi Snauwaert uit Dentergem houdt een tentoonstelling in Huis De Leeuw te Machelen van 13 tot 23 mei, in de schaduw van het Roger Raveel museum. Hij toont collages, installaties en schilderijen.

Meander Festival gaat van start in Cultuurregio Leie Schelde, een initiatief van de broers Florestan en Ludovic Bataillie, twee muzikanten uit De Pinte. Een nieuw klassiek muziekfestival doet z’n intrede in de Cultuurregio Leie Schelde. Voor de eerste editie in 2021 wordt een gratis online concert georganiseerd die je de hele maand juni kan bekijken.

De playlist van Roland heeft als thema, wat dacht je, “Mama’s Dagje” natuurlijk.

Afstemmen op zondagvoormiddag 9 mei van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =