Vooruitblik op Up To Date 871

Vooruitblik op Up To Date 871

juli 4, 2020 Up To Date 0

Het wordt extra druk in deze aflevering van Up To Date. Peter, Roland en Paul krijgen immers deze week vijf gasten over de studiovloer.

Feest & Cultuur Machelen, vertegenwoordigd door voorzitter Koen Peirs, Marc Devlieger en Peter Lambert, komen uit de doeken doen hoe Moaln Gulde er op een alternatieve manier zal uitzien.

Sophie Siersack komt haar debuutroman “Weg van Portugal” voorstellen.

Voorzitter Geert Callewaert komt verklappen dat Sportcomité Kruishoutem het volgend weekend een aantal wielerwedstrijden organiseert.

Hij was deze week alomtegenwoordig in nieuwsbulletins en krantenartikels op nationaal en regionaal niveau. Burgemeester Jan Vermeulen komt ook deze zondag langs op zijn vertrouwd uur, net na elven.

Het Leietheater start weer op. Directeur Benoît Vanraes vertelt hoe dat zal gebeuren op een coronavrije manier. En wat staat er op het programma?

Roland heeft zoals steeds voor de muzieklijst gezorgd. Hij kreeg er voorwaar zelf kippenvel van, oftewel ‘Goosebumps’.

Afstemmen voor deze aflevering van Up To Date op zondagmorgen van 10 u tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of op www.radiotequila.be of de Facebookpagina op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 13 =