Vooruitblik op Up To Date 990

Vooruitblik op Up To Date 990

oktober 22, 2022 Uncategorized Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Judith ontvangen de gasten tijdens het aperitief in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Daniël verwent de gasten met een koffietje. Roland koos als muziekthema: “Wisselvallig lijstje”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

De eerste gast is atleet Pieter Quartier. Hij is 41 jaar maar blijft competitiesporten met specialiteit 10-kamp. Als lid van AC Deinze verpulvierde hij op 2 juli 2021 nog het Belgisch record 400m bij de M40 dat dateerde uit 1989 en op naam stond van René Ravets..

Vervolgens krijgen wij bezoek van Stephan Baert, leerling van 1A. Hij kreeg als opdracht van de jeugdbeweging om even op de radio te komen en dat past volkomen in het kader van de Dag van de Jeugdbeweging.

Topdokter Prof. Guy T’Sjoen was op 4 oktober ll., op uitnodiging van Markant Deinze, te gast in Westkouter. Wij waren er ook en konden de professor enkele vragen voorleggen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Yves Depondt van de firma Chargeo weet alles over elektrische wagens. Yves stelt zijn bedrijf voor : alle soorten elektrische wagens, van A tot Z. Deze wagens zijn de toekomst maar hoe reageert de (potentiële) klant over de wat nu gebeurt met de huidige energiecrisis?

Nadine Vanquaethem uit Astene nodigt auteur en vriendin Katrien Ryserhove uit voor een gezellige signeersessie op zaterdag 29 november, van één of meerdere boeken van haar oeuvre. Dat gebeurt in de bedrijfslokalen van haar schooltje te Astene. Beiden zijn Deinse ondernemers. Katrien woont in Merendree en is uitgever en schrijfster. Eén van haar bekendste boeken is “De Moorden van Beernem” (2003). Nu bracht ze het tweede deel uit van haar trilogie over “Judith van West-Francië, de stammoeder van het graafschap Vlaanderen”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 6 =