Vooruitblik op Up To Date 798

Vooruitblik op Up To Date 798

februari 9, 2019 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Christian Lachaert en K & T club Sint-Hubert organiseren op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari organiseert hun jaarlijks tornooi in. Voor 2019 hebben ze gekozen om hun project een andere naam te geven en spelen ze deze keer voor de gouden Kaart & Teerling in Deinze ’t land van Nevele. Op vrijdag 8 maart komt Brigitte Balfoort naar zaal Ter Wilgen om de aanwezigen goede manieren te leren.

Eddy Van Oost van Voetbalschool Atletico brengt na Zulte nu ook Voetjebal in Deinze. Voetjebal is bestemd voor kids van 2 tot en met 5 jaar. Samen met één van de ouders leren de kinderen omgaan met een bal en maken ze een eerste kennis met voetbal. Al is voetballen niet het enige wat ze doen.

Lard Vanobbergen organiseert met het Belga Business Center een driedaags event rond kunst, design en energie op 19, 20 en 21 februari. Op zaterdag komen o.a. de oprichters van Saroléa naar Deinze. Saroléa is het Belgische merk van elektrische racemoto’s die internationaal furore maken.

Carlos Alleene komt uitleg geven over een nieuw luik “Eén uur cultuur”. Op zondagmorgen 17 maart bij Leen Huet de spits oaf in de Leiespiegel met haar biografie van Pieter Breugel.

De muziek in Up To Date staat natuurlijk in het teken van Valentijn (en de Valentijnswandeling).

Afstemmen op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of luisteren via de website.

Wie zondag niet kan luisteren tussen 10 en 12 u, krijgt een herkansing, zoals elke week, op maandagavond tussen 19 en 21 u.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =