Vooruitblik op Up To Date 789

Vooruitblik op Up To Date 789

december 8, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Ter gelegenheid van het concert Scala – Meisjesnamen op zaterdag 20 april in Deinze komt chef-kok Jo Taveirne van Restaurant Bastide 71, op vraag van Miracle vzw, naar de Brielpoort om er de catering te verzorgen van het VIP-arrangement. Hierdoor zijn de VIP’s verzekerd van een top-avond, zowel muzikaal als gastronomisch. Zowel Jo Taveirne als Kristof Baertsoen van Miracle komen naar de studio.

Bart Moerman en Roeland Vervenne van vzw Warm Ooike komen langs in verband met het BEDNET BENEFIET in Ooike in zaal De Amandel  op vrijdag 14 december.

In het tweede deel vertellen Charlien Boone van Windsurfing Deinze en Ingrid Sys van vzw Children at Risk over de Sup voor Life op 22 december in hartje Gent. Een recreatieve suptocht van 7 km waarvoor geen ervaring vereist is of een echte suprace van 10 km.

Kunstschilder Martin Wallaert opende vrijdagavond zijn jaarlijks eindejaarstentoonstelling in Machelen. Tot het einde van het jaar kan je zijn nieuwe werken bewonderen in ‘t Biechtstoelke in de Karperstraat maar ook in het koffiehuis Het Verschrikkelijke Zoete Leven en restaurant De Karper, eveneens in de Karperstraat.

Voor de muzikale invulling heeft Roland voor een lijst vol met duetten gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 8 =