Vooruitblik op Up To Date 787

Vooruitblik op Up To Date 787

november 24, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Precies een halve eeuw nadat hij afstudeerde aan het Vrij Handelsinstituut in Deinze, de handelsafdeling van het Sint-Hendrikscollege, verscheen een boek over Jacky Vanmaele. Leerlingen en leerkrachten van VTI Deinze zullen zich ‘Jesus’ ongetwijfeld herinneren als een legendarische figuur. Tieltenaren kennen Jacky vooral als de geestelijke vader van de al even legendarische ‘Harlekijn’ en één van de peetvaders van de Tieltse cultuur. Tequilamedewerker Danny Verlinden schreef een biografie over de inmiddels overleden Jacky Vanmaele en Ivan Van Cauwenberghe gaf het uit met Davidsfonds Aarsele. Beiden zijn te gast bij Peter en Roland. Er worden ongetwijfeld leuke anekdotes verteld.

Noel Fack en zijn 3dekkersproducties stellen op 1 december hun Eindejaarshow voor. in het OC Oostakker. Er wordt een variétéshow gebracht met als thema vrede, geluk, liefde en plezier. Dans, sketches in het Gents, accordeonmuziek, gitaar en zang met jonge artiesten uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Noël Fack komt alles uit de doeken doen.

En dan is er ook nog muziek met Dieter & Didier Steenhaut van de band Stonekite. Vroeger waren Dieter en Didier Steenhaut als eens te gast op Tequila met hun band maar nu, jaren later, hebben zij met de nieuwe band Stonekite opnieuw een single uit. Graag stellen zij die single, “Lovely Eyes”, voor aan de luisteraars. Ze componeren en producen zelf hun muziek. De muziek is te beluisteren via www.youtube.com/watch?v=XVPqLV79wGA .

Afstemmen voor Up To Date op zondag tussen 10 en 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of anders gewoon via de website.

Up To Date wordt telkens opnieuw uitgezonden op maandagavond tussen 19 en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 3 =