Vooruitblik op Up To Date 786

Vooruitblik op Up To Date 786

november 17, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Mireille Campe van de Waregemse Bierfanaten komt “de Winters Bier Festival! voorstellen dat plaats heeft op 24 november. Santé! Waar klinken ze op? “Zij, de Waregemse BierFanaten, degusteren samen al ruim 11 jaar de lekkere pareltjes van de Belgische trots. En dat willen ze ook graag terug doen samen met jou! Tijdens hun 5de Winters Bier Festival stellen ze jou graag artisanale biertjes van minder bekende brouwerijen voor die kunnen vergezeld worden van een bijpassend en artisanaal bereid hapje.

Toneelvereniging Klavertje Vier uit Zulte brengt in Zulte de nieuwe komedie “Bea & Lea”. Henri Langeraert weet er alles over en hij geeft ook nog vrijkaarten weg.

Lard Vanobbergen en Jef Donné organiseren, vanuit Belga Business Center en in samenwerking met JNM, een Repair Café.

Wesley en The BelgianQuoBand konden als Status Quo tribute band steeds blijven rekenen op de steun van de lokale radio. Vele radio’s zijn een beetje vrienden geworden door de jaren heen en uitgerekend voor alle lokale radio’s willen zij nu iets speciaals terug doen. Dit jaar namen ze met Belgian Quo Band een jaartje rust, maar hun plannen voor 2019 willen ze exclusief voor de lokale radio’s uit de doeken komen doen. Ze maken “radio-tour” in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 november 2018. Op die manier willen ze extra reclame maken voor alle lokale radio’s en hen zo extra in de schijnwerpers zetten en bedanken. Ze doen dus voordien geen andere interviews over hun toekomstplannen, de lokale radio’s en Radio Tequila in het bijzonder krijgen de primeur!

Luisteren dus naar Radio Tequila, zondagvoormiddag tussen 10 en 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of gewoon via de website.

Up To Date wordt herhaald om maandagavond tussen 19 en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 11 =