Up To Date 780 terug van 10 tot 12. Kinderen stellen vragen aan de politiek om 18 u

Up To Date 780 terug van 10 tot 12. Kinderen stellen vragen aan de politiek om 18 u

oktober 6, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Afscheidnemend gemeenteraadslid Steven Van de Putte gooit het over een andere boeg. Volgend weekend presenteert hij zijn eerste dichtbundel. Hij komt tekst en uitleg geven bij Peter en Roland in Up To Date, weer op het normale uur, van 10 tot 12.

Ive Steyaert is voorzitter van de ouderraad van het schooltje van Zeveren. Ouderraad, leerkrachten en leerlingen van de vrije basisschool in de Leeuwstraat in Zeveren maakten van de ‘strapdag’ gebruik om de verkeersonveiligheid in hun straat aan te kaarten. In stoet stapten ze door het centrum van de gemeente. Op borden en met boodschappen geschilderd op het wegdek vestigden ze de aandacht op het ontbreken van de nodige signalisatie voor auto’s en het zwaar verkeer.

Na het succes vorig jaar met het concert van Maria Canyigueral is ZulteCultureel toe aan de tweede editie. Dit jaar brengen zij drie opmerkelijke topmuzikanten die, in een gelegenheidsbezetting, het beste van zichzelf zullen geven in de kerk van Zulte, op vrijdag 19 oktober 2018. Peter Bral weet er alles over..

Kinderen stellen vragen aan de politiek om 18 u

Radio Tequila trok naar de lagere scholen van Deinze en noteerde een hele reeks vragen, die zij wel eens aan de politiekers wilden stellen. Je hoort vragen en antwoorden op zondag 7 oktober tussen 18 en 20 u.

Het debat met de Deinse lijsttrekkers van vorige week woensdag wordt integraal uitgezonden op dinsdagavond vanaf 19 u.

Up To Date wordt, zoals elke week, op maandagavond tussen 19 en 21 u herhaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =