RadioLabo komt terug in het najaar

RadioLabo komt terug in het najaar

juni 11, 2020 Uncategorized 0

RadioLabo van KADE zit al enkele weken in coronamodus en er zijn bijgevolg ook geen live uitzendingen op woensdagavond op Radio Tequila. Maar projectleider en leerkracht Brecht Van Meirhaeghe heeft nu toch een perspectief: “Ik duim ervoor dat we er met Radio Labo weer volop in kunnen vliegen bij Tequila dit najaar. Ondertussen hebben wij voor KADE Podiumkunsten een promofilm gemaakt. Die wordt vandaag gelanceerd.”

“In primeur lanceren we de nieuwe promofilm voor KADE Podiumkunsten” zegt Trees Van Hove, schepen bevoegd voor kunstonderwijs. “We zijn hier bijzonder trots op. Brecht Vanmeirhaeghe nam het camerawerk voor zijn rekening met de hulp van Ann Joly en Nele De Graeve. Leerlingen Bas De Baere, Elise Lafaut en Louise Dhondt zetten hun beste beentje voor om de KADE vorm te geven. Geniet vooral mee. Surf naar www.kadepodiumkunsten.be”

De inschrijvingen voor KADE Podiumkunsten staan voor de deur. Vanaf maandag 15 juni om 7 u. kun je online inschrijven voor muziek, woord of dans.

Heb je zin om een instrument te bespelen? Je uit te leven op de dansvloer? Of je oneindige fantasie te laten ontluiken op het theaterpodium? Wil je je liever uitleven in musical of in de media? Schrijf je zelf graag jouw verhalen neer of wil je alles te weten komen over de muziekgeschiedenis en -actualiteit? Dan moet je in KADE Podiumkunsten zijn!

Behalve in Deinze, kan je ook les volgen in de filialen in Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte.

Meer aan bij KADE en krijg er inspirerende lessen van professionele leerkrachten. Je kan er op gelijk welke leeftijd aan de slag binnen je eigen niveau om je dromen te verwezenlijken. Alle info over de opleidingen en de online inschrijvingen vind je op www.kadepodiumkunsten.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 1 =