Pascal Vranckx in ‘Zindering’ op Radio Tequila

Pascal Vranckx in ‘Zindering’ op Radio Tequila

juli 28, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0
Op zondag 29 juli brengt Radio Tequila van 11u tot 12u de maandelijkse live-talkshow ‘Zindering’, met Carine & Christian’. Centrale gast is deze keer Pascal Vranckx, Radio 2-presentator (‘Zomertijd’ en de ‘Album Top 50’), journalist voor VTM (o.m. ‘Royalty’) en VRT (o.m. ‘De Madammen’) en al jarenlang nieuwsanker bij de Oost-Vlaamse regionale televisie AVS. Pascal geeft zelden of nooit interviews en net daarom is hij een bijzondere gast. Hij blijkt vooral een geweldige muziekfreak te zijn voor wie de slogans van Tequila (Your Life, Your Music) en Studio Brussel (Life is Music, Music is Life) zijn levenscredo is.

Tweede gast is apothekeres Veronique Haghedoren. Zij ontving de ‘Award voor Vriendelijkste handelaar van Sint-Martens-Latem en Deurle’. Klanten van 5.587 handelaars in Vlaanderen brachten hun stem uit. Zindering wil graag weten wat deze prijs voor haar betekent.

De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine is de traditionele uitsmijter van het programma.

Up To Date

Tussen 10 u en 11 u is Peter Lafosse te gast in Up To Date. “URTNEKEERIERE” is een reeks boeiende zomervertellingen op drie opeenvolgende donderdagen in augustus, telkens in openlucht in een andere deelgemeente van de stad. Bij regenweer verhuist men naar een aanpalende binnenlocatie. Daarnaast had Roland ook een gesprek met Guy Swinnen bij zijn passage in het Kaandelpark.

Afstemmen op Radio Tequila zondagvoormiddag om 10 u voor Up To Date en om 11 i voor Zindering op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook luisteren via de website www.radiotequila.be . Heruitzending op maandagavond 30 juli tussen 19 en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twaalf =