Over de Tour de France met Peter Verbeken van Team Sky

Over de Tour de France met Peter Verbeken van Team Sky

augustus 4, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0
Zondag start en eindigt de Leerzewegels en Jan Filliersroute in de vernieuwde studio’s van Radio Tequila in de Bredestraat in Petegem. Als extraatje kan je tussen 10 en 12 u live het programma Up To Date meemaken. En dat met een bijzondere gast. Wielerkenner Luc Van Daele interviewt Peter Verbeken van Team Sky. In die hoedanigheid is hij een naaste medewerker van Tourwinnaars Geraint Thomas en Chris Froome. Hij werkte in het verleden ook samen met Lance Armstrong.

Deinzenaar Peter Verbeken was in de jaren negentig zelf een verdienstelijk wielrenner en bleef daarna in dat wereldje actief. Hij kent het wielrennen dus als renner en als stafmedewerker en brengt vast verhalen van achter de coulissen van de Tour de France.  Peter Verbeken is momenteel service course manager van de vestiging van Team Sky in industriepark De Tonne in Petegem.

Zijn ook nog te gast: Frederik De Vrieze van brouwerij Contreras en Ivan De Keyser van Breydel in verband met het Open Brouwfeest 200 jaar Brouwerij Conteras met Breydelfeest in Gavere op zondag 19 augustus.

Wie er niet kan bij zijn kan het gesprek volgen op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor regio Aalter of wereldwijd via www.radiotequila.be .

Eddy Lefevre in Het Nieuwsblad Online

Foto: Peter Verbeken, rechts, als gastheer van minister Kris Peeters en burgemeester Jan Vermeulen, ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 20 =