Gloednieuw sportprogramma “Goal” op Radio Tequila

Gloednieuw sportprogramma “Goal” op Radio Tequila

november 3, 2018 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Emile 

Op zondag 4 November om 9 uur ’s morgens start een nieuwe radioshow op Radio Tequila. Het is een gloednieuw sportprogramma, waarbij de nadruk zal liggen op het sportnieuws en de sportbeleving in Deinze en omstreken. Emile Wallays, eerstejaarsstudent journalistiek, zal dit sportuurtje presenteren.

Emile Wallays, 18 jaar, heeft al van kinds af aan een grote passie voor sport en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn grootvader heeft hem de microbe helemaal doorgegeven. Emile heeft daarnaast de opleiding Radio gevolgd aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Deinze, gegeven door Brecht Vanmeirhaeghe. In deze opleiding leerde hij de kneepjes van het vak en is de passie voor de radio en het radio-maken echt gegroeid.

Daarnaast is Emile actief in de scouts van Deinze, waar hij leider is van de Welpentak, allemaal jongens van het derde tot het vijfde leerjaar.

Emile Wallays zal achter de schermen worden bijgestaan door Jeffrey Hanssens (18), ook eerstejaars Journalistiek aan Howest. Net als bij Emile, is de passie voor sport al van kleins af aan aanwezig bij Jeffrey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 8 =