Feestaflevering 800 Up To Date, een vooruitblik

Feestaflevering 800 Up To Date, een vooruitblik

februari 23, 2019 Algemeen nieuws Uncategorized 0

Archieffoto: 18 september 2011: Peter en Roland ontvangen Thomas Van der Plaetsen.

Dit is een feestaflevering! De 800e keer Up To Date, omgerekend is dat meer dan 15 jaar elke zondagmorgen tussen 10 en 12 u op Radio Tequila. Peter, Roland en Paul willen dit vieren en bieden hun gasten, de medewerkers van Tequila en de sympathisanten een glaasje bubbels aan! Maar er zijn natuurlijk ook in deze feestaflevering gasten met een boodschap.

Archief Nancy Haerinck 03.11.2013

Peter, Roland en Paul ontvangen Nancy Haerinck uit Wontergem. Zij voert strijd tegen particulier vuurwerk

Vrijdagavond had het Sportreferendum 2018 plaats in Palaestra. Jaad Van Kauter veroverde als G-Sporter de 2e plaats voor Sportman van het jaar. Johan De Smet kreeg de titel voor Recreatiesport mee.

Dimi Reynaert uit Zingem brengt zijn eerste single uit: ‘Laat me vrij’. Het nummer werd geschreven door Kurt Burgelman.

Hans Van Daele is de voorzitter van Donsa Wijngilde en Maarten van Steenbergen is de directeur van uitgeverij Lannoo. Zij nodigen op 1 maart Master of Wine Fiona Morrison uit naar mudel.

Jan Baert is muzikant en speelt gitaar. Men polst even naar zijn muzikale talenten en activiteiten. Hij zal ook live een nummer brengen.

Roland koos ook voor deze feestaflevering de muziek, namelijk “Het beste uit 800 keer UP TO DATE”.

Afstemmen op FM 107.8 voor de regio Aalter en FM 106.2 voor de regio Deinze of luister via de website www.radiotequila.be als je in de rest van de wereld vertoeft.

Wie het programma niet live kan beluisteren, kan proberen te luisteren op maandagavond tussen 19 en 21 u naar de heruitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =