De Rode Avond met Peter Van Doorn

De Rode Avond met Peter Van Doorn

september 4, 2019 De Rode Avond Uncategorized 0

Donderdagavond 5 september 2019 nodigt presentator Yves Van Durme als centrale gast Peter Van Doorn uit in De Rode Avond op Radio Tequila. Voor een glaasje rode wijn en een muzikale babbel.

In zijn vrije tijd is Peter muzikant en acteur en misschien heb je hem wel al eens aan het werk gezien op lokale podia. Hij speelt reeds meer dan 25 jaar theater bij Theatergroep Vooruit in zaal Palace op de Markt in Deinze, waar hij onder andere te zien was als Toulouse Lautrec in Moulin Rouge en waar hij in november meespeelt in het stuk ‘‘Frankenstein en het geheim van SMRTNWSK”, een absurde komedie van Hugo Matthijsen in een regie van Kurt De Schepper.

Negen jaar lang was hij ook de pianist van de lokale nederpopband de Droge Geroosterde Notses, een band onder leiding van Hannes Careel. De band is er na 10 jaar bestaan mee opgehouden maar ze leven nu voor altijd verder op iTunes en Spotify door hun album ‘Kus me’. Peter zijn muzikale voorkeur is een mengelmoes van uiteenlopende genres… van Roy Orbison tot Miley Cyrus en van folk tot hiphop en trance.

Het wordt een boeiende muzikale avond, stem dus donderdag 5 september om 19 u af op Radio Tequila, FM106.2 voor de regio Deinze of FM107.8 voor de regio Aalter of live op www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 14 =