Na de lockdown is er eindelijk weer RadioLabo

Na de lockdown is er eindelijk weer RadioLabo

september 29, 2020 Radio Labo 0

De leerlingen Radio Maken gingen in september weer aan de slag in Kade Podiumkunsten. Kaat en Maité hebben de eerste aflevering klaar. Zij wilden het hebben over influencers. Of mogen we dat woord niet meer gebruiken? Want de laatste tijd hangt daar toch een luchtje aan. OK, noem ze dan online inspirators.

Ze hebben een boeiende babbel met queer ambassadeur Joppe De Campeneere. Hen lapt graag alle stereotype genderregeltjes aan hun laars. En dat mag er ook één zijn met veel glitter en glamour. Mode, make up en vooral een heerlijk vrije, open mening.

En verder is ook instagram fenomeen Elodie Gabias te gast.

Luister naar de eerste Radio Labo op woensdag 30 september van 19u tot 20u bij Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook online via www.radiotequila.be .

Wist je trouwens dat je sinds kort al vanaf 12 jaar media kan gaan volgen aan Kade Podiumkunsten? Een bekend e radiopresentator worden? Youtube veroveren? De stem inspreken van een animatiefilm? Dat en nog veel meer kan je ontdekken aan Kade Podiumkunsten in Deinze! Voor jongeren vanaf 12 jaar én volwassenen.

Schrijf je eenvoudig in via www.kadepodiumkunsten.be.

Meer weten? Mail kadepodiumkunsten@deinze.be of bel 09 381 96 40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =