De Rode Avond van 13 juni met Tom Boute

De Rode Avond van 13 juni met Tom Boute

juni 12, 2019 Radio Labo 0

Tijdens De Rode Avond van 13 juni 2019 brengt presentator Wouter als centrale gast(en) Tom Boute. Melchior en Jimmy Brown mee.
Drie namen maar één man.

Je zou kunnen stellen dat er schizofrenie schuilt achter deze persoon. Maar dat veeg je al snel van de kaart als je weet dat deze namen een wijze Oost-Vlaming, brand strategist én Star Wars verzamelaar belichamen.

“Zeg maar dat ik sexy ben.” Typisch kan je Tom Boute in ieder geval niet noemen. Als brand strategist bij het communicatiebureau Stille Bliksem laat hij met zijn straffe verhalen geregeld een stilte vallen in het team. In de loop der jaren wist Tom zich onder meer in de kijker te werken met strakke cd- en platenhoezen voor het kruim van de Belgische pop- en rockscene. En heeft hij ondertussen een heus trackrecord opgebouwd bij toonaangevende agentschappen.

Eén rode draad splijt zich als een lightsaber doorheen alle alter ego’s, en dat is muziek. Ooit was hij bassist bij het wereldbekende Monogold (al was dat vooral in hun eigen wereld).

Stem donderdag 13 juni om 19u af op Radio Tequila, via internet op radiotequila.be, of via de radio op FM1 06.2 (regio Deinze) of FM 107.8 (regio Aalter).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =