30-06-2017 - SAM GOORIS EN DE ROMEO’S KOMEN NAAR HET SCHLAGERFESTIVAL 2018

HASSELT - Het Schlagerfestival 2018 maakt vandaag twee nieuwe artiestennamen bekend. Sam Gooris en De Romeo’s hebben hun komst naar het grootste schlagerfeest in Vlaanderen bevestigd. Christoff, Umberto Tozzi en Bart Kaëll waren eerder al aangekondigd. 

“Qua ambiance zitten we goed en wordt het een lucky 13de editie met Sam, maar ook met Christoff, Bart Kaëll én De Romeo’s, die we ook nog toevoegen aan onze line-up. Het trio heeft het zo naar hun zin bij ons, dat ze opnieuw hebben toegezegd. En naast al dat feest- en partygeweld, is het uiteraard uitkijken naar het Italiaanse icoon Umberto Tozzi. De man van ‘Gloria’ en ’Ti Amo’ gaf vorige week in z’n mails nog aan dat hij uitkijkt naar ons festival, en dat gevoel is wederzijds”, klinkt het enthousiast bij de Schlagerfestival-organisatie. 
 
Permanente Schlagerfestival-modus 

“Het lijkt wel of Vlaanderen in een permanente Schlagerfestival-modus zit. Wij verkopen dagelijks tickets voor ons festival en het mooie is dat de snelheid en het aantal kaartjes per bestelling, jaar na jaar blijft groeien. Zowel bij het publiek als bij de bedrijven is Het Schlagerfestival hot en trending, en ik begrijp dat. Als je éénmaal in Hasselt bent geweest, ondergedompeld in onze unieke festivalsfeer, dan ben je verkocht en kom je terug. De succesformule blijft een combinatie van verschillende factoren. Je hebt de gevarieerde, herkenbare line-up, gecombineerd met een prachtige zaal, een indrukwekkend podium, licht, geluid en de liveband. Wij geven onze bezoekers het beste van het beste, omdat we dat belangrijk vinden en omdat ze dat ook enorm waarderen”, zegt Chris Bergs namens medeorganisator PSE Belgium.
 
Certitudes 
 
Mensen kiezen voor zekerheden én voor grote namen; artiesten met uitstraling en charisma, die het entertainment-vak perfect beheersen. Christoff, Umberto Tozzi en Bart Kaëll passen in die optiek perfect op de affiche van Het Schlagerfestival. Zij krijgen het gezelschap van Sam Gooris en De Romeo’s. 

2f63064f-b97a-4866-a27e-398395ec7232.jpgOp z’n 44ste is Sam een certitude in de showbizz. 25 jaar na z’n gouden doorbraakhit ‘Marijke’, springt hij nog steeds vlotjes het podium op, doet hij op z’n ‘Basketsloefkes’ een heerlijke moonwalk en laat hij het gras maar groeien. Ook goed voor een stevige portie ambiance zijn De Romeo’s. Volgend jaar vieren Chris, Gunther en Davy hun 15-jarig bestaan en afgaande op hun enorme energie en populariteit is de kans groot dat ze nog een extra tandje bijsteken. 

“Wij voelen ons ontzettend thuis op Het Schlagerfestival. Ik denk dat je het kan vergelijken met als sporter deelneemen aan het WK voetbal, de Tour de France of Roland Garros. Wij krijgen zo’n kick als we op een paar dagen tijd 45.000 man bereiken. Het is echt indrukwekkend die sfeer en ambiance die je op het podium meemaakt. Als artiest wil je daar echt bij zijn, nét omdat het zo plezant is”, zeggen De Romeo’s geamuseerd. 
 HET SCHLAGERFESTIVAL 2018 - in de Ethias Arena te Hasselt op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.30 uur en op zondag 25 maart om 15.00 uur. Tickets kosten € 28, € 38 en € 43. Vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7 korting per kaart. Bestellen via 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of ga langs bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1 te Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur), www.hetschlagerfestival.be, www.ethias-arena.be en www.teleticketservice.com. Groepskortingen: groepen@sportpaleisgroup.be; VIP-arrangementen: vip@sportpaleisgroup.be.
 Het Schlagerfestival is een organisatie van PSE-Belgium en Medialaan
www.hetschlagerfestival.be[ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact