04-05-2016 - NIGHT OF THE PROMS MAAKT OPNIEUW DE OVERSTEEK NAAR DE VERENIGDE STATEN

MERKSEM – In juni 2016 trekt Night of the Proms opnieuw naar de Verenigde Staten. Met nieuwe concerten in Kansas City en Dallas is zo de tweede concertreeks op Amerikaanse bodem een feit.

Voor de nieuwe shows in de Verenigde Staten werd een bijna volledig Amerikaanse affiche samengesteld. Grammy Award-winnaar Michael Bolton, new wave groep Wang Chung, countryster Wynonna Judd en Steve Walsh, voormalig zanger van de groep Kansas, spelen er hun nummer één-hits. Tevens maken zij hun debuut op Night of the Proms, waar ze worden begeleid door symfonisch orkest Il Novecento en dirigente Alexandra Arrieche.

 

Voortbouwen op de positieve respons van de vorige Amerikaanse tour

Night of the Proms tourde voor het eerst in de Verenigde Staten van Amerika in 2014. Na de première in Dallas volgden ook concerten in Little Rock, Kansas City en Omaha. De algemene respons op die shows overtrof de verwachtingen: een stevig signaal dat een vervolg niet uit mocht blijven.

Voor de Amerikaanse concerten van 2016 keert Night of the Proms terug naar twee steden van de vorige tour: Sprint Center in Kansas City, Missouri (24 juni) en Verizon Theatre in Dallas, Texas (25 juni). De verkoop is reeds gestart, voor de Belgische fans geldt een speciaal ticketaanbod dat te raadplegen is via de website.

Night of the Proms USA, op 24 juni 2016, Sprint Center, Kansas City, MI, en op 25 juni, Verizon Theatre, Forth Worth (Dallas), Tx. Night of the Proms USA wordt georganiseerd door Emery Entertaiment en PSE-Belgium. Tickets zijn verkrijgbaar via www.axs.com.

 

 [ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

Leerzewegels en Jan Filliersroute


vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact