24-02-2016 - PERSMEDEDELING: NIGHT OF THE PROMS DEBUTEERT IN HASSELT

MERKSEM – Night of the Proms trekt voor het eerst met zijn spectaculaire muziekshow naar Hasselt. Op 12 november geven internationale popsterren en klassieke toptalenten het beste van zichzelf in de Ethias Arena. Kobe Ilsen en Alexandra Arrieche - de publiekslievelingen van de vorige editie in het Sportpaleis - tekenen alvast present. De artiestennamen worden later bekendgemaakt.

De eerste aankondiging over de nieuwe concertreeks van Night of the Proms is er direct een van formaat. Niet alleen wordt een extra zaterdagshow toegevoegd op de kalender van het Antwerps Sportpaleis, voor het eerst houdt de muziekkaravaan ook halt in de Ethias Arena Hasselt. Met een identieke show als in Antwerpen trekt Night of the Proms in november naar Limburg: internationale popartiesten spelen hun grootste hits begeleid door symfonisch orkest Il Novecento, electric band en koor. Tussen de popsongs zorgen klassieke meesterwerken uit het collectieve geheugen voor adembenemende intermezzo’s. De spectaculaire lichtshow en haarfijne audiokwaliteit waarvoor Night of the Proms bekend staat tillen het geheel naar een hoger niveau.

Ook Kobe Ilsen en Alexandra Arrieche op de première in Hasselt

Op de meest recente editie van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis ontpopten de nieuwe dirigente Alexandra Arrieche en kersvers presentator Kobe Ilsen zich tot ware publiekslievelingen. Ook zij zullen er bij zijn op de allereerste editie in Hasselt. “Het is een absolute eer om dit speciale moment te mogen meemaken”, aldus Kobe Ilsen. “Elke show van Night of the Proms is al een uniek gegeven op zich, maar om nu ook de eerste editie in een nieuwe arena te presenteren voor een bijna compleet nieuw publiek, dat is echt wel kicken.” Alexandra Arrieche beaamt: “Het publiek in België weet de diversiteit van een Night of the Proms-show echt wel te appreciëren. Ik kijk er enorm naar uit om de mensen in Hasselt omver te blazen met onze sterke show. Het is een absoluut voorrecht dit als jonge dirigente te mogen doen.”

Artiestennamen worden later bekendgemaakt

Reeds meer dan 30 jaar weet Night of the Proms met een verrassende mix van populaire en klassieke muziek jong en oud te boeien, in binnen- én buitenland. Wie de show in Hasselt of Antwerpen graag van dichtbij meemaakt bestelt best nu al tickets. Via de kanalen van Night of the Proms worden later de artiestennamen en ander nieuws bekendgemaakt.

Night of the Proms 2016, in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 5 (NIEUW!), donderdag 10 en vrijdag 11 november om 20.30 uur, in Ethias Arena Hasselt (NIEUW!) op zaterdag 12 november om 20.30 uur. Kaarten van 26 tot 49,50 euro. Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of www.notp.com. Groepstarieven en groepsboekingen (+20 personen) via 03 400 60 44 of groepen@sportpaleisgroep.be.[ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

Leerzewegels en Jan Filliersroute


vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact