Live verslag van laatste thuismatch KMSK Deinze

Live verslag van laatste thuismatch KMSK Deinze

april 19, 2021 Goal! Live 0
De mobiele Tequilastudio staat voor de laatste keer dit voetbalseizoen opgesteld in het Burgemeester Van De Wielestadion. Ons voetbaltrio Emile, Michaël en Frank brengt op maandagavond 19 april live verslag op Radio Tequila van de laatste thuiswedstrijd van KMSK Deinze in 1B.

De ‘Tigers’ spelen voor de laatste keer dit seizoen in het eigen Burgemeester Van De Wielestadion. Dit seizoen verloor KMSK Deinze slechts van één ploeg in eigen huis: de kampioen van de 1B Pro League, Royal Union Saint-Gilloise. De andere elf matchen in eigen huis bleven onze ‘Tigers’ ongeslagen.

Maandagavond, 19 april om 20 uur, komt KVC Westerlo op bezoek voor de strijd om de vierde plaats in het klassement. Westerlo kon in zijn laatste vijf wedstrijden niet meer van de overwinning proeven. Vorige week kwam er ook aan de reeks ongeslagen wedstrijden van Deinze een einde met een verlies tegen RFC Seraing.

Sluit KMSK Deinze het thuisseizoen af met een overwinning? Je hoort het live op Radio Tequila vanaf 19.30 u.

Afstemmen hiervoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via de website www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop.

De heruitzending van Up To Date 912 wordt verschoven naar dinsdagavond 19 u tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − vijf =