Up To Date van 9 augustus 2020

Up To Date van 9 augustus 2020

augustus 9, 2020 0

 

Quirina Steenacker is 27 jaar en finaliste Mrs Glamour Belgium 2020. Het wordt haar allerlaatste missverkiezing en daarom wil ze dit graag in stijl afwerken. Een interview bij radio Tequila is mag daarbij niet ontbreken.

Sarah Lanckman is Brand Manager bij Versele-Laga en had het over de Versele-Laga run 2020. Versele-Laga en Thomas Van der Plaetsen lanceren in coronatijden samen de Versele-Laga Trainingsrun 2020. Er is nog meer heuglijk nieuws want daarnaast wordt ook het partnership van Versele-Laga met Thomas verlengd tot en met 2022.

Erik Hebberecht en kunstenaar Wocsy over hun tentoonstelling BeNeArt in Huis De Leeuw in Machelen. Twee jaar geleden waren ze reeds te gast naar aanleiding van een vroegere tentoonstelling. Ze kregen hierop veel respons en dat ondersteunde hun tentoonstelling prima. Nu houden ze opnieuw een tentoonstelling in Huize De Leeuw, Machelendorp 7 te Machelen. Het is een tentoonstelling met grafisch werk van Mark Bessemans, virtuele kunst van Wocsy, gobelins van Carmen Milhous-Arendt, beelden van Onno Jongewaard en werk van Erik Hebberecht. De tentoonstelling is open op zaterdag en zondag van 13 tot 18 uur en op afspraak via tel.0495 254288. De groep is uitgebreid met de kunstenaar Wocsy die vooral virtuele kunst brengt. Naast beelden en schilderijen zullen er op deze tentoonstelling ook een reeks gobelins te zien zijn. Om als kunstenaars hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen Corona staan alle kunstenaars 20% van de verkoop af aan een goed doel dat zich inzet in deze strijd, zoals bijvoorbeeld de  Voedselbank of Het Rode Kruis. De tentoonstelling is gratis toegankelijk en loopt van 15 augustus tot 6 september.

Peter had een gesprek via telefoon met Martijn Debbaut, voetbalvirtuoos. Op 16 augustus komt hij naar SK Deinze voor een Freestyle & Panna Bootcamp. Hij is bekend van Belgian Got talent waar hij het tot in de halve finale schopte met zijn voetbalvirtuositeit. Hij zette freestyle voetbal zo op de kaart. Hij behaalde zelf heel wat titels en nu geeft hij in binnen– en buitenland demonstraties. Hij doet dit samen met Filip Meeus. Wil je deelnemen aan dit ééndags bootcamp dan moet je wel inschrijven. Deelnemen kost 75 euro.

Zoals elke week kan je het programma integraal opnieuw beluisteren op maandagavond van 19 tot 21 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be op de smartphone, tablet op laptop. Enkele gesprekken kan je opnieuw bekijken op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Foto’s van de persconferentie voor de voorstelling van de Versele-Laga Trainingsrun 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =