Up To Date van 8 augustus 2021

Up To Date van 8 augustus 2021

augustus 9, 2021 0

Sarah Lanckman zou de Versele-Laga Run van 12 september komen voorstellen, maar moest verstek geven wegens ziekte. Guido en Peter bezorgden de luisteraar niettemin alle nuttige info. De derde editie van de Versele-Laga Run wordt, samen met de stad Deinze, een echt stadsevenement met start en aankomst op de Markt. Men kan kiezen tussen twee mooie en gevarieerde parcours, van 5 of 11 km. Meerkamper Thomas Van der Plaetsen viel tijdens de Olympische Spelen uit met enkele zware kwetsuren. Toch zal hij aanwezig zijn, uiteraard niet om deel te nemen maar om iedereen te steunen en te danken want de opbrengst gaat naar zijn goede doel, het Back on Track-Fonds. Dit Fonds helpt (ex-)kankerpatiënten in beweging te komen om zo het leven weer in eigen handen te nemen. Het fonds werd door Thomas opgericht. Hij wil zo (ex-)-kankerpatiënten inspireren. Om mensen hun eigen kracht te helpen ontdekken en om fysieke en mentale steun te bieden.

Kris Wille bracht het laatste nieuws over de Balloonmeeting in Deinze op 14 & 15 augustus. De stad Deinze organiseert voor de eerste keer de Balloonmeeting, die eigenlijk in 2020 had moeten doorgaan ware er niet corona geweest. Ook dit jaar was het kantje boord! Meer dan 35 ballonvaarders kiezen het luchtruim om het Land van Nevele te verkennen. Het gehele spektakel is gratis voor het publiek. Voorheen had dit event 34 jaar Eeklo als thuishaven. Midden augustus zullen er op de Brielpoortparking en het Martinuspark tientallen ballonnen in verschillende kleuren, types en volumes opstijgen. Geïnteresseerden kunnen niet alleen de ballonnen aanschouwen, maar krijgen naast wat info over de ballonnen en hun passagiers ook enkele leuke anekdotes van de piloten te horen. Meevaren kan echter niet meer, want alles is volzet. Het opstijgen van de ballonnen zal echter van de weersomstandigheden afhangen. Er is ook een animatieprogramma. Voor wie ballonnen maar niets vindt, zijn er enkele alternatieven. Zo staan er op beide dagen ook optredens gepland van onder andere Nina Butera, Gio Kemper, en Samson en Marie. Meer informatie hierover vindt u op www.avsballoonmeeting-staddeinze.be.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Océane De Baere uit Kruisem is kandidate Miss Oost-Vlaanderen 2022. Met haar 17 jaar is zij één van de jongste kandidaten. Via de Miss Oost-Vlaanderen-verkiezing wil zo ook meedingen naar het kroontje van Miss België. Ze is kandidate 02. Ze wordt gesponsord door teamthuisverpleging Deinze. Zorg met een groot hart.

Jens Vandenberghe iis één van de oprichters van CHECKPOD, een platform waar je podcasts kan reviewen en ontdekken. Gezien de opmars van podcasts, en de moeilijkheid om te weten welke podcasts echt interessant zijn of bij jou passen, lanceerde Jens Vandenberghe samen met een partner Checkpod, een platform waar je podcasts kan reviewen en ontdekken. Hij richtte zich rechtstreeks tot de luisteraars van Radio Tequila, omdat dit concept opgericht is in België en de oprichters van Gent en Nazareth zijn. Zij willen het nu internationaal uitrollen. www.checkpod.be.

Je kan voortaan het programma integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Je hoeft de herhalingen dus helemaal niet te missen. Er is natuurlijk nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als thema voor de playlist van dit programma als thema : “Ongelijke liedjes”:

Alphaville – Big In Japan

NINA (goud) SIMONE (Biles) – Feeling Good

Paul Anka (80) – Put Your Head On My Shoulder

ZZ Top ( bassist Dusty Hill overleden 28.08.2021) – Sharp Dressed Man

Ace of Base – Tokyo Girl

Freda Payne – Band Of Gold

BeeGees – Tokyo Nights

Black Pumas – Colors

Beach Boys – Wouldn’t It Be Nice

K’s Choice – Yellow

Yola (nieuwe single) – Diamond Studded Shoes

Survivor – Eye Of A Tiger

Solomon Burke – Cry To Me

Madonna – Beautiful Stranger

Arne Brun – Big In Japan

Spinvis – Kom Terug

Het Goede Doel – Alles Geprobeerd

Tom Petty – I Won’t Back Down

Anita Baker – Whatever It Takes

Neil Diamond – If You Know What I Mean

Claude Barzotti – Que Sais Tu De Moi

na Carlos’ column: Robert Long – Iedereen Doet Het

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zes =