Up To Date van 26 juli 2020

Up To Date van 26 juli 2020

juli 27, 2020 0

Op deze laatste zondag van juli was er “schoon volk” in de studio, en dan hebben we het niet zozeer over de burgemeester van Deinze.

De eerste gasten waren immers zangeres Caroll Van Welden en haar dochter Alycia en zoon Frédéric Deburchgrave, die ook het muzikale pad opgaan. Caroll kennen we al geruime tijd. Ze was al eerder te gast in de studio van Radio Tequila. Maar nu treden zowel haar dochter Alycia (Lysa May is haar artiesten naam) en haar zoon Frédéric in haar voetsporen. Zij schreven al 4 nummers, met tekst en melodie van Alycia en muziek van Frédéric. Drie singles zijn intussen gereleased tijdens de Lockdown periode. Het vierde nummer wordt waarschijnlijk heel binnenkort uitgebracht. Hierbij de single die juist uitgekomen is ivm Lockdown. Het nummer heet “Locked Up”.

Nog meer “schoon volk” voor de micro van Roland. Stacey Vandenberghe is finaliste Miss Benelux Beauty 20-21. Stacey is afkomstig uit Kruishoutem. Om haar campagne op een leuke manier vorm te geven, is ze op zoek naar unieke momenten. Hierbij kwam ze terecht bij het idee kort haar verhaal te doen op de radio. Ze was 5 jaar lang motorcrosser in competitieverband en nu finaliste van een missverkiezing. Ze wil voluit gaan voor het behalen van het kroontje.

Ook dit was schoon volk, maar dan van een andere orde. Programmaverantwoordelijke Henny Naessens en samensteller Frank Van Geel kwamen de TOP 1000 van radio Tequila voorstellen, die wordt uitgezonden van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1 augustus telkens van 8 tot 20 uur. Meer dan 70 uren live programma met de beste muziek. Gezien de bizarre periode een geschenk voor de vele thuisblijvers en het ideale moment om te genieten van overheerlijke muziek.

Burgemeester Jan Vermeulen liet ook deze week weer zijn licht schijnen over de tweede golf van corona en de maatregelen die Deinze en de regio hiertegen neemt.

Johan Taccoen sloot deze zondag het rijtje af. Hij is zaakvoerder van het retouchebedrijf Cactus in Deinze. Johan nam het bedrijf Cactus over op kerstavond 2019. Tijdens de coronacrisis nam hij o.a. ook het initiatief om mondmaskers te maken in eigen atelier. Hij stelt 24 mensen te werk.

Door de uitzending van de Top 1000 tot 2000 start de heruitzending van deze aflevering van Up To Date met een uurtje vertraging, van 20 tot 22 uur dus.

Afstemmen hiervoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of wereldwijd surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kan je ook nog bekijken op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zeventien =