Up To Date van 25 juli 2021

Up To Date van 25 juli 2021

juli 26, 2021 0

Peter De Graeve en Olivier Verpert kwamen CINEMAÏS voorstellen, dat loopt van 9 tot 22 augustus in Machelen. Twee jaar geleden was er nog Labyrint in de maïs in Machelen, nu wordt het CINEMAÏS een openluchtcinema tussen de maïs. Er zal ook een ZOMER POP-UP bar zijn. De Movie Line-up is schitterend. Tickets & info via www.cinemais.be .De zomerbar is alle dagen open van 13 tot 18 uur, behalve op donderdag. Locatie: Overmeersstraat in Machelen.

K&T club Sint-Hubert verkoopt steunkaarten maar die zijn gekoppeld aan een zoektocht. Voorzitter Christian Lachaert
kwam de Fotozoektocht ‘Wie heeft het grootste hart’ van 5 km in het centrum van Deinze en Petegem-aan-de-Leie voorstellen. Er is een waardevol prijzenbuffet te winnen van minimum 2500 euro. De formulieren zijn te verkrijgen via kt.sinthubert@telenet.be of 0473/72 61 39. Het startpunt is tearoom Schipperin, Markt 13 in Deinze. De zoektocht loopt nog tot woensdag 15 september 2021. Deelnemen kost € 5.Deze steunkaart kan je bij één van de 4 afhaalpunten gratis omruilen voor een deelnameformulier.

In 2019 en in 2020 organiseerden zij succesvol de zoektochten “Pijke zot is vermist” en “Me and my Koeketien”. Ook dit jaar  organiseren zij dus een zomerzoektocht. Deze keer gaan zij op zoek naar “Wie heeft het grootste hart?” Je gaat langs een uitgestippelde route op zoek naar enkele foto’s waarbij je een vraag oplost. Beleef deze uitstap samen met je gezin, familie of vrienden. Bovendien kan je onze lokale horeca steunen: langs het parcours heb je de mogelijkheid even een pauze in te lassen.
De steunkaarten zijn ook te verkrijgen bij Brasserie BrunO; BelCoPrint en Interieur Van Kerkhove in Shoppingcenter Driespoort Petegem.

John Van de Putte brengt met vzw Popallure een week concerten in het centrum van Nazareth. Ze hebben terug een diverse line-up met o.a. Ozark Henry, Daan, De Kreuners, Cleymans & Van Geel.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Ann Vanheule is juriste en criminologe en werkte als advocate voor vluchtelingen. In haar vrije tijd schrijft ze columns en korte verhalen. In 2008 won ze de columnwedstrijd van het tijdschrift Libelle. Ze debuteerde met de roman “Rood”, het eerste deel van de trilogie “Rood-Blauw-Paars”. Zij verblijft met haar gezin afwisselend in Gent en Valencia in Spanje.

Rood zijn de lange haren van de 37-jarige aantrekkelijke eventmanager Leena Vincens. Haar vertrouwde leven komt in een stroomversnelling terecht als ze gaat scheiden van de notoire schuinsmarcheerder Bruno. Rood is het schrift waarin Leena afrekent met alles wat ze achterliet. De zoektocht naar wie ze is en wie ze wil zijn, neemt haar mee naar wereldsteden als Barcelona, Istanbul, Londen en New York. Naar mannen die voor haar charmes en spontaniteit vallen en haar op handen dragen. Tot een onbekende aanklopt met een doos gevuld met foto’s en een geheimzinnig verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen. “Rood” is geschreven met veel vaart, humor en een greintje sarcasme. Het is een verhaal over verleden, heden en toekomst van een sterke vrouw, over tegenslag en dilemma’s, vallen en resoluut weer opstaan.

Je kan voortaan het programma integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Je hoeft de herhalingen dus helemaal niet te missen. Er is natuurlijk nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als thema voor de playlist van dit programma ‘UP TO GOLD’

Eerst even stilstaan bij Wallonië…The Editors – No Sound But The Wind

Amy 10 jaar… (+ 23.07.2011) – Amy Winehouse – Wake Up Alone

Spandau Ballet – Gold

Suzan & Freek – Goud

Gabriel Rios – Gold

Bazart – Goud

Depeche Mode – Enjoy The Silence

Laid Back – Sunshine Reggae

George Michael – One More Try

Terry Jackson – Seasons In The Sun

Ben E. King – Stand By Me

Pretenders – I’ll Stand By You

Isabelle A – Je Kan Altijd Op Mij Rekenen

The Rembrandts – I’ll Be There For You

Adèle, Leen en Piet – We zijn toch op de wereld om…

Gladys Knight & Pips – Help Me Make It…

Zjef Van Uytsel – Je Kunt Niet zonder De Anderen

Bananarama – Cruel Summer

Four Tops – Reach Out

ZAZ – Qué Vendrà

Jaap en Pommelien – Als We Niet Meer Praten

Amy Mc Donald – This Is The Life

Axelle Red – Si Tu m’ Attends

Matthew Wilder – Break My Stride

Na de column van Carlos kwam Jim Croce met Time In A Bottle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =