Up To Date van 23 februari 2020

Up To Date van 23 februari 2020

februari 24, 2020 0

   

Auteur Jean Paul De Cloet brengt op vraag van Familiekunde Deinze dinsdag 25 februari a.s.in de kelder van de bib een voordracht over ‘De bastaardkinderen van de graven van Vlaanderen en de staatshoofden van België’. De avontuurtjes buiten het echtelijk bed hebben zich doorheen de jaren van onze geschiedenis zeker niet onbetuigd gelaten. Het gaat over de 69 bastaarden van de graven van Vlaanderen en de 35 bastaarden van de staatshoofden van België. De voordracht start op 20 uur. Leden van Familiekunde Deinze komen er gratis in; niet-leden betalen 2 euro.

Garry Hagger heeft een nieuwe single. Hij kwam die live voorstellen. Garry Hagger gaat voor “Goud” en verrast Vlaanderen met een nieuwe single. Een toch wel opvallende nieuwe single, want de zanger maakte een Vlaamse én zomerse versie van ‘Gold’, de monsterhit van Spandau Ballet uit 1983. Stefaan Fernande schreef de Nederlandse vertaling met als boodschap: geniet van de kleine dingen. Een tekst en een song op het lijf en de stem van Garry geschreven.

Kurt De Schepper was in de studio met de boodschap dat hij in Landegem het stuk ‘Jacques en zijn meester’ van Milan Kundera regisseert voor vereniging Feniks.

Nick Hollevoet is terug in het land en kruipt meteen in de huid van Jenny Sergeant. Hij brengt een nieuwe comedyshow als Jenny Sergeant, een gepensioneerde ‘Madam Pipi’ uit Deinze. De show kreeg de naam ‘Jenny @ New York’. Jenny Sergeant is een typetje dat enkele jaren geleden ontstond en dat gebeurde samen met Marianne Dewulf en Rita Vancaeneghem. Nu staat Jenny solo op het podium. Zij vertelt haar avonturen van afgelopen zomer in New York City en dat liep niet van een leien dak….De voorstellingen vinden plaats in zaal Palace in Deinze, op 27, 28 en 29 maart. Info: reservaties.niho@outlook.com.

Zoals elke week wordt het programma opnieuw uitgezonden op maandagavond van 19 tot 21 u. Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via internet op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =