Up To Date van 16 augustus 2020

Up To Date van 16 augustus 2020

augustus 17, 2020 0

Burgemeester Jan Vermeulen van Deinze bracht een update over de coronatoestand in Deinze en omgeving.

Peter Lambert en Judith Verzele komen binnenkort op Radio Tequila met een reeks vertellingen gebaseerd op ‘Het Recht van de Sterkste’, een werk van de Nevelse schrijver Cyriel Buysse. Zij kwamen verklappen hoe, wat en wanneer.

De Weireldverbeteroars hebben hun tweede single uit, ‘Zomer Van Nen Dromer’, en komen die voorstellen. Ze waren al eerder te gast aan tafel in Up To Date, toen ze hun eerste single uitbrachten met bijhorende videoclip, ‘Kom Mor Af’. Nu hebben de Tieltse hiphoppers ‘Weireldverbeteroars een tweede single klaar.  De groep bestaat uit Simon Vandaele (23), Benjamin Vandenhende (25) en Kim De Roo (28). Ze worden al eens vergeleken met de hiphop van Ntrek en Brihang. In hun eerste clip kwamen zowat alle Tieltse monumenten aan bod. De drie zijn niet professioneel bezig met muziek, maar steken wel hun hart en ziel in de muziek.

Straks is het weer 1 september. De scholen heropenen dit jaar met een pak vraagtekens. Sam Heyerick, directeur van VTI Deinze, komt een aantal vraagtekens behandelen.

Zoals elke week kan je Up To Date opnieuw beluisteren op maandagavond van 19 u tot 21 u. Stem daarvoor af op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook meeluisteren op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be . Enkele gesprekken vind je ook terug op de Facebookpagina van Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − veertien =