Up To Date van 12 april 2020

Up To Date van 12 april 2020

april 13, 2020 0

Ook deze paaszondag zat Up To Date nog in coronamodus met Paul achter de knoppen en Peter achter de micro en maar één gast tegelijk in de studio. En ook een lege foyer.

De gasten waren er niet minder om. UGent professor economie en Deinzenaar Koen Schoors liet zijn licht schijnen over hoe erg en hoe lang wij de economische gevolgen van de coronacrisis zullen moeten ondergaan.

Burgemeester Jan Vermeulen gaf zoals elke week een update rond de coronatoestand in Deinze en de regio, weliswaar via telefoon. Ook hij was in zijn kot gebleven.

Het zwaartepunt van de overlijdens lijkt nu te versc huiven naar de diverse opvangcentra voor senioren. Daar zijn nu ook cijfers van. Daarom had Peter Wilfried Martens, CEO van Seniorhomes, uitgenodigd..

Wie het programma gemist heeft op zondag, kan dat, zoals elke week, op maandagavond compenseren bij de integrale heruitzending van 19 tot 21 u.

Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be op smartphone, tablet of laptop. Ook de Facebook live sessie kan nog bekeken worden op de Facebook van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =