Up To Date 976

Up To Date 976

juli 25, 2022 0

Eerste gast van het programma was Patrick De Geyter. Hij is wielerliefhebber, bezitter van een wielermuseum, stand-up comedian en zelfs auteur van een boek over depressies.

Schepen van Deinze Sofie D’hondt had het over het gratis WiFi gebruik in het stadscentrum én de aankomst van de Baloise Ladies Tour in Deinze enkele uren na het programma.

Tijdens het winkelen even je mail of sociale media checken, het nieuws volgen of het adres van een gezellig terrasje opzoeken? Bezoekers van het stadscentrum kunnen voortaan gratis surfen op het publieke wifinetwerk. Via het Europese project WiFi4EU ontving het stadsbestuur Deinze hiervoor een subsidie van 15.000 euro. De sportschepen had het natuurlijk ook over de aankomst van de Baloise Ladies Tour in de K. Picquélaan.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Peter Lafosse stelde de komende activiteiten van Cultuursmakers Deinze, het vroeger VTBKultuur, voor.

Op uitnodiging van Markant Deinze kwam dr. Stephanie De Maesschalck – huisdokter en ook topdokter – praten over haar hulp aan de vluchtelingen in Duinkerke. Alexandra Claes zorgde voor een beklijvend interview., dat eerder was opgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − zeventien =