Up To Date 962

Up To Date 962

april 11, 2022 0

Eva D’haene beleefde op deze verjaardaguitzending haar eerste Up To Date als presentator, daarbij bijgestaan door Guido.

Johan Minjauw en Inge Delandsheer van de groep Hightime: “Met vreugde stellen wij u onze nieuwe creatieve CD voor met als titel TIMELESS. Deze is het resultaat van jarenlange inzet en creativiteit. Dit album bevat verrassend veel variatie. Het is een eerbetoon aan zanger-pianist-componist Chris Minjauw (1953-1988) door zijn broer zanger-gitarist-componist Johan Minjauw. Samen hebben wij vele jaren muziek gecomponeerd en teksten geschreven in het popgenre en in het klassieke genre in de jaren 60, 70 en 80. Het is een verzameling van nummers opgenomen in bekende studio’s Als Katy, Ace, ICP en DES. Sommigen zelfs geremixed in New York. Kristof Maes van Closed Session Recording Studio deed digitalisering en remastering. Een nieuw opgenomen nummer “I still remember you” prijkt er ook op als eerbetoon, in een productie van en door Johan. Deze Belgische productie zal de aandachtige luisteraar doen inzien dat deze muzikale herinneringen “timeless” zijn. Voor meer info mail naar inge.delandtsheer@telenet.be of bel ons op: 0473.820227. De CD is online te koop bij alle Supra Bazar winkels alsook life in de winkels Supra Bazar te Gullegem, Harelbeke, Hulste, Lievegem en Tielt. Alsook bij Topdisc in Torhout.”

Lisa De Schepper is kandidate Prinses Canteclaer bij de verkiezing op paasmaandag. Zij is geboren in Deinze en woont nu in Dentergem. “Ik ben 27 jaar en ik werk in deli@go op de Markt in Deinze, dus het sociale zit wel in mij. Ik heb mij ingeschreven voor Prinses Canteclaer, omdat ik van kinds af aan al naar de stoet ga kijken en ik altijd wel al het gevoel had dat ik dit ook wou doen. Ik wil iets betekenen voor onze stad en daarom dacht ik dat dit wel de geschikte kans was. Ik leef onder het motto “waarom in je comfortzone blijven als er daarbuiten veel meer te beleven valt?” Ik heb ook in Deinze op school gelopen in Sint-Theresia, waar ik verzorging heb gevolgd.”

Xavier Englebert en Laura van Serre popup restaurant in Ooidonk (www.serrepopup.be)
Serre gaat terug naar de vruchtbare grond van Ooidonk van 6 mei tot 12 juni: “Dit voorjaar wordt niet zoals het vorige, maar kom naar SERRE om te vieren. Omdat het kan. Om van het leven te genieten. Wij zorgen voor de unieke ervaring. Op een exclusieve locatie. Tot in de puntjes verzorgd. Met nog meer aandacht voor die kleine details die ’t leven de moeite waard maken.

De “Column van Carlos Alleene. Speciale verjaardagsaflevering “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wesley van de Status Quo Tribute Band lag thuis ziek in de zetel, maar was nog net niet te ziek om de telefoon te beantwoorden. Zij bestaan 15 jaar en ze willen dit niet zo maar laten voorbijgaan. 15 jaar Belgian Quo Band, daar valt zeker wat over te vertellen. Optredens in België, Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Mali (Afrika)… Festivals als Gentse Feesten (St.-Baafs), Paulusfeesten Oostende, Genk on Stage, Marktrock Poperinge, Bierfeesten Oudenaarde, Yesterdayland, Rock voor Specials… Voorprogramma’s voor 10CC, Clouseau, Johnny Logan, The Scabs, Frank Boeijen, De Kreuners, Oscar & The Wolf, Soulsister, … Interviews en optredens voor VTM, VRT, Studio Brussel, Nostalgie, Joefm, Radio 2, MNM, Dag Allemaal, Story, Primo, Het Laatste Nieuws, Nieuwsblad, … Maar er is meer, veel meer! 2022is dus 15 jaar Belgian Quo Band: “We worden gevraagd om op te treden tijdens de grootste Status Quo fan-meeting in Engeland. We mogen er het voorprogramma doen van John Coghlan, de originele drummer van Status Quo die op die avond zijn laatste optreden zal geven en vervolgens zijn drumstokken opbergt. Ook hier worden we gevolgd door een bus vol fans!” Info: www.belgianquoband.be

Het laatste blokje was voor 40 jaar Tequila. Burgemeester Jan Vermeulen van Deinze kwam, bij wijze van verrassing, Radio Tequila en voorzitter Eddy Lefevre gelukwensen met bloemen. Rik Saelens, voorzitter van de Raad van Bestuur, mocht honderduit vertellen over het verleden en het komende feestjaar, daarbij afwisselend geflankeerd door twee van de originele oprichters van 40 jaar geleden: Ronny Van De Walle en Stefaan De Jaeger. Een herrezen Peter De Maertelaere sloot vervolgens deze aflevering van Up To Date af.

Je kan het programma vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als muziekthema voor deze uitzending:  Knipoog 1982 (40 jaar TEQUILA)

Cliff Richard – Congratulations!!!

The Eagles – Tequila Sunrise

1982 : Steve Miller Band – Abracadabra

Eagles – Tequila Sunrise

1982 : The Alan Parsons Project – Eye In The Sky

Jason Marz – Look For The Good

1982 : Doe Maar – De Bom

The Cure – Lullaby

1982 : The Police – Every Little Thing…

Dianna Reeves & Lou Rawls – Fine Brown Frame

1982 : De Kreuners – Cous-Cous Kreten

Arno – Je Bent Een Vriend Van Mij

1982: Golden Earring – Twilight Zone

Fleetwood Mac – You Make Love …

1982 : Rolling Stones – Waiting On A Friend

Jamie Lidell – Another Day

1982 : Elton John – Blue Eyes

Lobo – Me And You And A Dog Named Boo

Al Stewart – Song On The Radio

na Carlos 11u : The Champs – Tequila

Je kan hier het programma nog eens volledig opnieuw beluisteren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =